Kukkakauppiaalle

Haluaisimme kutsua sinut mukaan kampanjaan. Tavoitteenamme on luoda joulumieltä mahdollisimman monelle ikäihmiselle sekä tuoda liikkeellesi lisämyyntiä ja paikallista näkyvyyttä.


Kukka vanhukselle -kampanja tuo iloa maamme vanhemmille ikäpolville. Kampanjan ajatuksena on tuoda yhteisöämme yhteen näin joulun alla ja luoda ikimuistoisia ilon hetkiä kukkien saajille. Kukkalahja ja tervehdys tuntemattomalta osoittaa, että välitämme ja olemme yhtä. Samalla kampanja tukee kukkakauppoja tuomalla lisämyyntiä paikallisille kukkakaupoille.

Tarjoan sinulle valmiin paketin onnistuneen kampanjan läpivientiin: valmiit lomakepohjat ja uutiskirjeet, logomainosten valmistuksen, ohjeet ja apua yritysten sekä kunnan/hyvinvointialueen kontaktointiin.

Oulun kukkatoimitus sekä eKukka ovat mukana kampanjassa. Markkinoinnissa on apuna eKukka, Oulun kukkatoimitus on luvannut pohjoisen kukkakaupoille alennuskoodin kampanjaan tilattaville kukille.

Vuonna 2023 toteutan kampanjan kauppiaille tutustumishintaan 180€ +alv.


Olen Mervi Pekkala, Eijan kukan yrittäjä Kemistä. Minulle tärkeitä asioita ovat Suomen kukkakaupat ja niiden kannattavuus sekä maamme seniorit ja heidän muistaminen. Tämän kampanjan tarkoitus on palvella molempia näistä arvoista.

Vuodesta 2020 lähtien olen organisoinut Kukka vanhukselle -kampanjaa paikkakunnallamme. Vuonna 2022 kampanjamme lähti lentoon, kun aloin kontaktoida lähialueen yrityksiä. Mukaan lähteville yrityksille toteutin logonäkyvyyden Instagramissa sekä Facebookissa. Yrityskumppaneiden avulla kukkapakettien määrä kasvoi lähes viisinkertaiseksi edellisiin vuosiin verrattuna.

Tästä heräsikin idea – laajennetaan kampanja muillekkin paikkakunnille! Oikein toteutettuna kampanja tuo iloa kuntasi vanhuksille, kasvattaa liikevaihtoasi sekä lisää näkyvyyttä sinulle ja yrityskumppaneillesi. Kampanjan verkkosivujen kautta ohjaamme paikkakunnallenne tulevat lahjoitukset suoraan teille.

Kukkakauppias, jos kiinnostuit, ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.